/

Aanmeldformulier Bodemdag 2022

'Kennisdeling, de sleutel tot een succesvolle transitie naar een duurzame landbouw'

De bodem is een belangrijk thema. Goede zorg voor de bodem loont. Daarom organiseren we jaarlijks de Bodemdag en staan we stil bij de actualiteiten. Naast de veranderende weersomstandigheden en marktsituatie (energie en andere saldo's), zien we ook kansen voor bodemvruchtbaarheid en -beheer.

Op donderdag 10 november 2022 vindt de jaarlijkse Bodemdag op Proefboerderij Rusthoeve te Colijnsplaat plaats. In de rondgang bespreken we een aantal interessante onderwerpen. Een rondgang duurt ongeveer 1,5 uur en je kunt starten om 9:00 of 13:30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Tijdens deze bijeenkomst nemen we je mee in de onderzoeksprogramma's die de komende drie jaar worden uitgevoerd rondom NKG en groenbemesters. Uiteraard gaan we ook naar buiten en laten we demonstraties groenbemesters, zaaimethoden tarweteelt, NKG en diepe grondbewerkingen zien.

Vooraf aanmelden is wenselijk. Zo kunnen wij je ook op de hoogte brengen van een eventuele ontwikkelingen. Kies een voorkeurstijd via onderstaand formulier.

Selecteer hieronder uw gewenste tijdslot(s) voor de rondleidingen.


Rondleiding

10 november
9.00 uur

10 november
13.30 uur